detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
28.02.2024 17:32
Новий сезон проєкту «Супермама» покажуть в ефірі СТБ з 4 березня
Новий сезон проєкту «Супермама» покажуть в ефірі СТБ з 4 березня
Епізоди виходитимуть з понеділка по четвер о 18:50.

Прем’єра сьомого сезону сімейного реаліті-шоу «Супермама» відбудеться 4 березня на телеканалі СТБ. Про це повідомила пресслужба мовника.

У новому сезоні «Супермама» розширила географію учасниць. Зокрема, щоб узяти участь у шоу, мами летіли з Лондона та Канн. Серед їхніх суперниць — мама-американка, яка переїхала жити в Україну під час повномасштабної війни, та мама, яка повернулася з Ізраїлю до Києва.

СТБ анонсував, що однією з учасниць першого тижня стала Катерина з Харкова.

«Десять довгих років вона прагнула завагітніти, та доля їй усміхнулася лише 24 лютого 2022 року. У перший день повномасштабного вторгнення Катя побачила омріяні дві смужки на тесті і зрозуміла, що їй доведеться рятувати не стільки себе, скільки це крихке життя всередині себе», — йдеться в пресрелізі.

Новий сезон виходитиме з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ.

Нагадаємо, «Супермама» — реаліті-шоу, в якому мами з різними принципами виховання змагаються за звання найкращої. Щотижня жінки відвідують домівки одна одної, а після — виставляють оцінки суперницям у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. У фіналі тижня свою оцінку одній з мам віддає і ведучий програми Дмитро Карпачов. Героїня, яка набирає найбільшу кількість балів, отримує звання «супермама». 

Читайте також:

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY