detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
24.02.2024 12:08
«Близько політики, близько світу»: на «Еспресо» виходитиме нова програма про міжнародні відносини
«Близько політики, близько світу»: на «Еспресо» виходитиме нова програма про міжнародні відносини
Щонеділі ведуча Марія Гурська та голова Комітету у закордонних справах польського Сейму, уповноважений із питань відбудови України Павло Коваль аналізуватимуть заяви європейських політиків щодо України, їх вплив та реакцію в нашій держві та світі, а також обговорюватимуть необхідні кроки для наближення до ЄС.

На телеканалі «Еспресо» анонсували нову щотижневу програму про міжнародні відносини «Близько політики, близько світу» з ведучою Марією Гурською. Про це повідомила пресслужба мовника. 

Щонеділі Марія Гурська та голова Комітету у закордонних справах польського Сейму, уповноважений із питань відбудови України Павло Коваль обговорюватимуть важливі аспекти міжнародних відносин, їх перспективи та прогнози. Тематично проєкт охоплюватиме Україну, Польщу та ЄС.

«Курс України на форсований вступ в ЄС взято, і  Польща, яка в свій час подолала цей шлях, — наш інструктор з водіння на цьому шляху», — зазначила ведуча. 

За словами авторів, у програмі аналізуватимуть заяви європейських політиків щодо України, їх вплив та реакцію в нашій державі та світі, а також обговорюють кроки для наближення до ЄС.

Випуски «Близько політики, близько світу з Марією Гурською» виходитимуть щонеділі о 15:30 з повтором о 22:00.

Нагадаємо, нещодавно в ефірі Еспресо стартував спецпроєкт до річниці початку російсько-української війни «10 років війни за Незалежність». З 18 по 26 лютого в ефірі виходять інтерв'ю та спеціальні сюжети про те, як склалася доля учасників Революції гідності, як розслідувалися справи проти беркутівців та чи здійснилося правосуддя, а також історії свідків подій перших днів повномасштабного вторгнення з Київщини, Маріуполя, Чернігівщини.

Фото: «Еспресо»/ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY