detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
21.02.2024 21:42
До другої річниці повномасштабної війни: МЗС Франції оприлюднило відеоролик на підтримку України
До другої річниці повномасштабної війни: МЗС Франції оприлюднило відеоролик на підтримку України
Ролик розпочинається строфою з поеми Тараса Шевченка «Кавказ»: «Не вмирає душа наша, не вмирає воля».

Міністерство закордонних справ Франції до другої річниці повномасштабного вторгнення РФ оприлюднило в  соцмережі Х відеоролик на підтримку України.

Ролик розпочинається строфою з поеми Тараса Шевченка «Кавказ»: «Не вмирає душа наша, не вмирає воля».

«Через 2 роки після початку російської агресії Україна бореться за відновлення своєї територіальної цілісності в межах міжнародно визнаних кордонів. Франція продовжуватиме надавати непохитну підтримку Україні та її народу», — йдеться в тексті-супроводі.

2 ans après le début de la guerre d’agression russe, l’#Ukraine se bat pour le rétablissement de son intégrité territoriale dans ses frontières internationalement reconnues. La #France continuera à apporter un soutien indéfectible à l’Ukraine et au peuple ????????. #StandWithUkraine pic.twitter.com/zvn0KlS7Nm

— France Diplomatie???????????????? (@francediplo) February 21, 2024

Ми також повідомляли, що одна з найбільших газет Франції — Libération — до другої річниці повномасштабного вторгнення підготувала спеціальний випуск про Україну. На 20 сторінках номера, що вийшов друком напередодні другої річниці великої війни, можна прочитати, зокрема, репортажі французьких журналістів з різних куточків України, розмову з фотографом Євгеном Малолєткою, інтерв'ю з керівником ГУР Кирилом Будановим, а також статтю про те, як в українській армії спільно воюють члени родин.

Фото: gettyimages

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY