detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
19.02.2024 23:40
Українське підпілля поширило патріотичну символіку в Сімферополі
Українське підпілля поширило патріотичну символіку в Сімферополі
Активісти руху спротиву «Жовта стрічка» розповсюдили послання для Путіна «Їдь в Гаагу» та патріотичні стикери на околицях міста.

Активісти руху спротиву «Жовта стрічка» пройшлися вулицями Сімферополя та розповсюдили патріотичні листівки і наклейки. Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

«Активісти руху “Жовта стрічка” знають, що путін — це воєнний злочинець і він має бути притягнений до відповідальності. Саме тому залишають послання “Їдь в Гаагу” біля річки Салгир в Сімферополі та поширюють патріотичні стикери на околицях міста», — зазначають активісти.  

Центр національного спротиву також закликав місцеве населення наближати деокупацію українських міст і передавати інформацію про ворога через телеграм-бот спротиву.

«Або ж приєднуватися до ненасильницького спротиву на тимчасово окупованих територіях», — додали в ЦНС. 

Наприкінці січня Активісти руху спротиву «Жовта стрічка» спалили в тимчасово окупованих Донецьку, Макіївці та Мелітополі російські газети.

У листопаді 2023 року протягом лише одного тижня партизани провели рейди вулицями Луганська, Генічеська, Ялти, Сімферополя, Севастополя та Алушти, прикрасивши їх жовтими стрічками та саморобними листівками. 

Фото: колаж із сайту Центру національного спротиву

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY