detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
08.02.2024 14:34
Нацрада зареєструвала онлайн-видання з Миколаївської та Хмельницької областей і 27 друкованих видань
Нацрада зареєструвала онлайн-видання з Миколаївської та Хмельницької областей і 27 друкованих видань
Реєстрацію ще двох онлайн-медіа: ТОВ «Аксі медіа» та ТОВ «УНІАН Україна», Нацрада перенесла.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала чотири онлайн-медіа та 27 друкованих видань. Такі рішення регулятор ухвалив на засіданні 8 лютого.

Серед зареєстрованих два сайти:

Нацрада зареєструвала сторінку у фейсбуку «Дій-Краматорськ» однойменної громадської організації з Хмельницької області та інформаційне онлайн-медіа «Новини-N» ТОВ «Новини Н медіа» з Миколаєва.

Також реєстрацію отримало 27 друкованих медіа. Серед них 11 газет, 8 журналів, 5 збірників наукових праць, 2 збірники, 1 науково-практичний медичний журнал.

За інформацією сайту Нацради,  територія розповсюдження зареєстрованих журналів, збірників — Україна (9 видань — 56%), а також Україна та зарубіжжя (7 видань — 44%).

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Харківська державна академія культури і ТОВ «Епоха просвітництва» з Києва зареєстрували по два питання. З них  чотири видання поширюються лише в Україні, два  — і на теренах нашої країни, і за кордоном. Мови — українська, чеська, польська, французька, німецька, англійська, російська.

Серед зареєстрованих газет — чотири всеукраїнські та сім обласних. Дві обласні газети зареєструвало ТОВ «РІА холдинг» із с. Пляхова Вінницької області.

Нагадаємо, на попередньому засіданні 1 лютого Нацрада зареєструвала 5 канал, канал «Квант» з Миколаївської області та чотири онлайн-медіа.

Скриншот відео: Національна рада / ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY