detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
21.01.2024 12:35
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 січня 2024 року
Тиск на журналістів та справа Гринкевича.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». На початку показали запис пленарного засідання Верховної Ради, далі — частину етеру попередньої доби.

З народним депутатом Олексієм Леоновим («Слуга народу») у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили про митні стосунки з Молдовою та роботу митниці. А мобілізацію в Україні обговорили з нардепом Романом Лозинським («Голос»). Він  казав, що війни не виграються без людей.

Речниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян розповідала про справу львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича. 

Про тиск на журналістів говорили з народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу»). Вона сказала, що недопустимо стежити за журналістами, проте варто уникати необґрунтованих звинувачень правоохоронних органів, оскільки це може бути на руку ворогу.

У блоці Суспільного про тиск на журналістів та стеження за редакцією Bihus.info говорили з редакторкою цього медіа Алісою Юрченко. Вона сказала, що організація запису відео — грандіозна спецоперація, яка тривала багато днів. Також, за словами Юрченко, розглядається версія, що до цього були причетні державні структури. Останні новини щодо теми читайте на «Детекторі медіа».

Далі цю ж тему обговорювали з нардепами Ярославом Юрчишиним («Голос») та Євгенією Кравчук, яка раніше вже коментувала тему у блоці «Ми — Україна».


Із міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою у гостьовій студії телеканалу «Інтер» говорили про результати форуму у Давосі. Зокрема, він коментував передачу Україні заморожених закордонних активів Росії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY