detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
15.01.2024 18:03
Фільм Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди» візьме участь у міжнародному кінофестивалі у Тромсе в секції «Як займатися сексом»
Фільм Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди» візьме участь у міжнародному кінофестивалі у Тромсе в секції «Як займатися сексом»
Режисерка особисто презентуватиме свій повнометражний ігровий дебют.

Художня драма режисерки Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди» візьме участь у міжнародному кінофестивалі у Тромсе (Норвегія) в секції «How To Have Sex» («Як займатися сексом»), повідомило Державне агентство України з питань кіно.

«Секція “How To Have Sex” / “Як займатися сексом” присвячена фільмам, які створені жінками-режисерами, про жіночу сексуальність — як з точки зору сексуального самовираження, кордонів, домінування, підпорядкування, тіла, бажання, сорому та радості», — йдеться у повідомленні Держкіно.

Під час фестивалю у Тромсе заплановано два покази за участі авторки картини: 18 січня о 18:30 та 19 січня об 11:30. Після показу глядачі матимуть змогу поспілкуватися з Анною Бурячковою.

Міжнародний кінофестиваль у Тромсе — щорічна подія, яку проводять у третій тиждень січня. Вперше цей фестиваль відбувся в 1991 році.

Читайте також:

У повнометражному ігровому фільмі Анни Бурячкової йдеться про київських підлітків 1990-их, дорослішання, перше кохання та досвід виживання. Стрічка стала копродукцією України та Нідерландів.

Сценарій Бурячкова написала спільно з режисеркою Мариною Степанською. Головні ролі виконали Аліна Чебан, Артур Алієв, Захар Шадрін та Єлизавета Цілик. У фільмі також знялася актриса театру та кіно, телеведуча й інфлюенсерка Даша Малахова.

Світова прем'єра картини відбулася торік у межах 80-го Венеційського кінофестивалю.

У жовтні 2023-го фільм «Назавжди-назавжди» брав участь у 16-му Фестивалі кіно Центральної та Східної Європи CinEast у Люксембурзі.

У листопаді минулого року стрічку відзначили призом на 33-му кінофестивалі Film Festival Cottbus у німецькому Котбусі.

Ілюстрація: фейсбук-сторінка Держкіно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY