detector.media
04.01.2024 16:19
На каналі «FreeДом» вийде проєкт «Кандидат» про Путіна та вибори в Росії
На каналі «FreeДом» вийде проєкт «Кандидат» про Путіна та вибори в Росії
«Кандидат» — це цикл коротких політичних замальовок, які в іронічній формі розвінчують міф про Путіна як послідовного захисника прав та інтересів росіян. Ведуча викриватиме багаторічні обіцянки господаря Кремля, які він раз по раз порушує.

4 січня о 20:00 в ефірі телеканалу «FreeДом» стартує проєкт власного виробництва «Кандидат», присвячений майбутнім президентським «виборам» у Росії. Ведучою нового проєкту стала Ксенія Барвіненко, йдеться у пресрелізі.

Як повідомляється, програма «Кандидат» спрямована на те, щоб руйнувати «довіру» росіян до кремлівського узурпатора Володимира Путіна і показати, як часто його слова не збігалися з діями.

«Кандидат» — це цикл коротких політичних замальовок, які в іронічній формі розвінчують міф про Путіна як послідовного захисника прав та інтересів росіян і єдиного гідного кандидата на майбутніх президентських «виборах» у Росії. Ведуча Ксенія Барвіненко викриватиме багаторічні обіцянки господаря Кремля, у тому числі й передвиборчі, які він раз по раз порушує.

«Перед виборами кремлівська пропаганда вчергове “ліпитиме” з Путіна величного і, головне, чесного лідера з захмарним рейтингом. В проєкті “Кандидат” ми аналізуємо основні обіцянки диктатора, які виявились суцільним обманом і доводимо, що його правління тримається на брехні та маніпуляціях. Наша мета — нагадати глядачам, що владу в Росії захопив патологічний брехун, а його чергове “переобрання” — небезпечне як для росіян, так і для цілого світу», — розповідає ведуча Ксенія Барвіненко.

Прем’єрний випуск «Кандидата» присвячений маніпуляціям російського диктатора з Конституцією РФ.

Проєкт виходитиме на каналі «FreeДом» щочетверга о 20:00. Також програму можна буде переглянути на сайті та ютуб-каналі «FreeДом».

«FreeДом» — канал українського державного іномовлення, орієнтований на російськомовних глядачів за межами України. За межами України канал доступний через супутник, у кабельних, DTH, IPTV мережах та на ОТТ-платформах. Також «FreeДом» можна дивитись по всьому світу на диджитал-майданчиках ДП «МПІУ» та українських медіагруп-партнерів каналу: «1+1 media», Starlight Media, Inter Media Group.

Нагадаємо, 4 грудня Інститут масової інформації опублікував дослідження «Внутрішнє іномовлення України. На кого мовлять державні телеканали “Дім” і “FreeДом”», у якому спробував дати відповідь, наскільки ефективним є українське іномовлення.

Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» оприлюднило свою відповідь на дослідження Інституту масової інформації про авдиторію та ефективність державних телеканалів «FreeДом» і «Дім».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY