detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
04.01.2024 13:22
Doc Kyiv Fest оголосив прийом заявок на конкурс документального глядацького кіно
Doc Kyiv Fest оголосив прийом заявок на конкурс документального глядацького кіно
Фестиваль відбудеться у Києві з 28 по 30 березня 2024 року, заявки на участь приймаються до 26 січня.

Організатори Doc Kyiv Fest, міжнародного кінофестивалю, присвяченого популяризації середньометражного глядацького документального кіно, оголосили про старт прийому заявок на участь у конкурсній програмі. Про це повідомляється на сайті фестивалю.

Doc Kyiv Fest — щорічний кінофестиваль, започаткований громадською організацією «Кінофест» за підтримки Одеського міжнародного кінофестивалю та Starlight Media. Він є єдиним в Україні фестивалем глядацького середньометражного документального кіно, який пропонує фільми високої художньої якості, що розкривають глобальні теми. Головна мета Doc Kyiv Fest полягає у сприянні розвитку документального кіно та підтримці талановитих українських режисерів, що працюють у цьому жанрі.

Фестиваль прагне представити глядачам найкращі середньометражні документальні фільми з України та інших країн світу, а також надати можливість кінематографістам обмінятися досвідом та ідеями.

Doc Kyiv Fest відбудеться у Києві з 28 по 30 березня 2024 року і складатиметься з таких конкурсних та позаконкурсних програм:

Національна конкурсна програма відкрита для фільмів, виробництво яких було завершено у 2022 або 2023 роках. Фільми мають бути знятими в Україні або в копродукції з Україною, тривалістю від 20 до 70 хвилин і відповідати високим художнім стандартам.

Заявки на участь у фестивалі приймаються до 26 січня 2024 року. Детальнішу інформацію можна знайти на вебсайті фестивалю. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, документальний короткометражний фільм «Гості з Харкова» режисерки Галини Лавринець візьме участь у конкурсній програмі 36-го кінофестивалю Minimalen у Норвегії, де й відбудеться європейська прем’єра картини.

Також ми писали про те, що фестиваль «Молодість» визначився з датами проведення у 2024 році і почав приймати заявки на участь.

Читайте також:

Фото: Doc Kyiv Fest

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY