detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
28.12.2023 16:59
ГУР про прогнози, що ЗСУ будуть в Криму цього року: «Інформація — це теж зброя»
ГУР про прогнози, що ЗСУ будуть в Криму цього року: «Інформація — це теж зброя»
Андрій Юсов: Інформація від офіційних осіб, від військово-політичного керівництва — це також інструмент впливу. Вони робляться тоді, коли це потрібно і отримується відповідний результат.

«Інформація — це також зброя», — так представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в інтерв’ю Суспільному прокоментував давніші заяви від ГУР, що цього року українська армія зайде в окупований Крим.

«Інформація від офіційних осіб, від військово-політичного керівництва — це також інструмент впливу. Вони робляться тоді, коли це потрібно і отримується відповідний результат. А що стосується конкретних заяв — вони справдились: українці були в Криму цього року і цього літа», — сказав Юсов, згадуючи про атаки на штаби російських військових на півострові.

Нагадаємо, ще у вересні 2022 року керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в етері телемарафону заявив, що Україна повернеться в окупований Крим — це відбудеться «зі зброєю» і «досить скоро». Він уточнив, що звільнення Криму буде «не влітку, а до кінця весни, можливо, трохи раніше» у 2023 році.

У квітні 2023 року Буданов казав, що російські пропагандисти легко знайдуть пояснення для російської авдиторії, чому Росія втратила Крим, в момент, коли окупантам доведеться повертати півострів.

Фото: Андрій Юсов / gur.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY