detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
05.12.2023 16:16
Генпрокурор Костін доручив провести службове розслідування після виходу сюжету Михайла Ткача
Генпрокурор Костін доручив провести службове розслідування після виходу сюжету Михайла Ткача
Журналіст «Української правди» показав, що діялося на ґанку будівлі ОГП у День працівників прокуратури.

Генеральний прокурор Андрій Костін доручив провести службове розслідування після виходу відеосюжету журналіста «Української правди» Михайла Ткача про те, що відбувалося на ґанку будівлі ОГП на професійне свято — у День працівників прокуратури. Про це написала УП з посиланням на повідомлення Офісу генпрокурора.

«У  зв’язку з опублікованим у медіа відео, Генеральний прокурор доручив Генеральній інспекції Офісу Генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи», — йдеться у повідомленні пресслужби ОГП.

У своєму сюжеті Михайло Ткач показав нескінченний потік людей із подарунками у День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора та столичної прокуратури.

Серед тих, кого помітила з пакунком у руках біля Офісу генпрокурора знімальна група «Української правди», виявився нардеп від забороненої «ОПЗЖ» Григорій Мамка. Він підтвердив «УП», що брав участь в урочистих заходах від профільного комітету ВРУ.

Нагадаємо, як раніше повідомляв «Детектор медіа», пізно ввечері 17 листопада на журналіста «Української правди» Михайла Ткача було здійснено напад біля ресторану «Тандир» у селищі Козин Київської області. Журналіст на той момент виконував редакційне завдання. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу.

Також ми писали, що президент Володимир Зеленський доручив звільнити одеського військкома Євгена Борисова, у родини якого журналісти знайшли майно за кордоном, та перевірити всіх військкомів по країні. Цьому передував вихід розслідування журналіста «Української правди» Михайла Ткача «Батальйон Іспанія», одним із героїв якого став Борисов.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY