detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
23.11.2023 18:21
До конкурсу на радіо Нацрада допустила лише «Наше радіо»
До конкурсу на радіо Нацрада допустила лише «Наше радіо»
21 грудня Нацрада проведе конкурс на радіо та регіональну цифру.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення визначила датою проведення двох конкурсів на отримання ліцензії на мовлення 21 грудня. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 23 листопада.

Регулятор оголосив ці конкурси на засіданні 10 серпня.

До конкурсу на мовлення на вільних радіоканалах (для розвитку загальнонаціональних мереж), на який запропоновано 12 FM-частот, Нацрада допустила лише ТОВ «Наше радіо» (позивні «Наше радіо») із Києва. А трьом іншим претендентам відмовила, бо, за словами заступника голови Олега Черниша, вони не відповідають загальнонаціональній територіальній категорії. Це компанії:

Також ці компанії подали пакет документів до заяви не в повному обсязі.

Другий конкурс проводитиметься на вільних каналах (програмах) мовлення в ефірних багатоканальних електронних комунікаційних мережах стандарту DVB-T2 (MPEG-4).

До конкурсу на мовлення на 47 ТВК у м. Першотравенську (Миколаївці) Дніпропетровської області і 44 ТВК у м. Коломиї (Дебеславцях) Івано-Франківської області допущено таких претендентів:

Нагадаємо, на засіданні 23 листопада регулятор визначив переможців конкурсу на вільні місця у трьох мультиплексах «Зеонбуду».

Фото: сайт Нацради

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY