detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
18.11.2023 11:54
Зеленський відзначив державними нагородами понад 20 працівників радіо, телебачення та зв’язку
Зеленський відзначив державними нагородами понад 20 працівників радіо, телебачення та зв’язку
Кореспондентів, телеоператорів, редакторів та фахівців зв'язку нагородили 16 листопада до Дня працівників електронних масмедіа України.

У четвер, 16 листопада, до Дня телебачення, радіо та зв’язку президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами працівників медійної сфери. Відповідний указ опублікували на сайті Офісу президента.

Зокрема, державний орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримали кореспондентка «Ми—Україна» Ірина Антонюк, керівниця онлайн-ресурсу «ТСН.ua» Світлана Панюшкіна, керівник відділу розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Дмитро Пастушенко та співробітниця Суспільного, а нині парамедикиня медичного добровольчого батальйону «Госпітальєри» Ірина Цибух.

Серед нагороджених й телеоператори медіахолдингу StarLightMedia Денис Сінегін, Євген Задоя та Євген Тур, а також оператор телеканалу «Інтер» Сергій Килимник і військовий кореспондент Ігор Левенок.

Окрім цього, державним орденом «За мужність» ІІІ ступеня відзначили журналіста, колишнього члена Комісії з журналістської етики, а нині командира роти Нацгвардії України Віктора Ожогіна

У вересні минулого року його було тяжко поранено в боях біля Лимана Донецької області, однак невдовзі військовий знову повернувся на фронт до побратимів. Розмову з паном Віктором про рішення піти на війну, зміну ставлення до життя і країни та майбутню перемогу читайте тут

Окрім медійників, нагороди також отримали працівники Концерну РРТ. 

Нагадаємо, 11 листопада 1994 року, в переддень 70-річчя початку радіомовлення в Україні, був виданий Указ Президента України «Про День працівників радіо, телебачення та зв’язку». З того часу 16 листопада вважається Днем працівників електронних масмедіа України. Цей день відзначають також фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і мереж інтернет-зв’язку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY