detector.media
16.11.2023 15:29
Наталія Мосейчук запускає нове щотижневе шоу. Обіцяє стрим, каву і «збереження нормальності»
Наталія Мосейчук запускає нове щотижневе шоу. Обіцяє стрим, каву і «збереження нормальності»
Прем'єра відбудеться наживо на ютуб-каналі.

Телеканал «1+1» повідомив, що у четвер, 16 листопада, о 19:00 відбудеться прем’єра програми «Тема з Мосейчук» з ведучою «1+1» Наталією Мосейчук. Програма вийде наживо на каналі в YouTube.

«Відтепер і кожного четверга я буду рада бачити за своїм круглим столом всіх вас, інакомислячих і однодумців, правих і лівих. Головне — своїх. Ми будемо багато говорити, пити чай, каву. Намагатися слухати і розуміти один одного. Це буде стрим посеред війни, щоб зберегти нормальність. О 19:00, канал Наталії Мосейчук. “Тема з Мосейчук”», — зазначила авторка.

У червні 2023 року на телеканалі «1+1 Україна» стартував новий проєкт  Наталії Мосейчук під назвою «Мосейчук+».

Нагадаємо, 25 вересня Київський апеляційний суд розглядав скаргу на обрання співвласнику «1+1» Ігорю Коломойському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наталія Мосейчук прийшла на засідання суду разом з іншими працівниками холдингу «1+1», щоб заявити про бажання взяти Коломойського на поруки.

Поява на засіданні журналістів викликала в частини суспільства гостру критикуЯніна Соколова, зокрема, заявила, що їй сумно за те, що в Україні такі, як Мосейчук, називаються журналістами, і соромно за президента, який приходить у гості до журналістки, котра захищає олігарха, якого звинувачують у великих злочинах проти українського народу.

У липні 2017 року низка співробітників «1+1» стали міноритарними власниками однієї з компаній-засновників каналу «1+1». Серед них і Наталія Мосейчук (Раєвська Наталія Миколаївна).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY