detector.media
31.10.2023 10:08
Фільм «Абсолютне зло» про воєнні злочини російської армії в Україні показали європейцям
Фільм «Абсолютне зло» про воєнні злочини російської армії в Україні показали європейцям
В основу фільму Андрія Цаплієнка лягла інформація, отримана від правоохоронних органів, з особистих джерел автора та від журналістів-розслідувачів.

У приміщенні представництва Європейської комісії в Любляні відбувся показ фільму «Абсолютне зло» про злочини російських окупантів в Україні. Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець

«Нещодавно в приміщенні представництва Європейської комісії в Любляні (Словенія) відбулася презентація та показ фільму “Абсолютне зло”. Це — документальний фільм про злочини російських окупантів відомого українського військового кореспондента», — написав Лубінець у телеграмі. 

Ідеться про журналіста Андрія Цаплієнка, який у своєму виступі перед показом фільму підкреслив: «Абсолютне зло» не є художнім фільмом. Це — документальна робота, яка фіксує дії агресора, розповідає про конкретні злочини і та їх виконавців. В основу фільму лягла інформація, отримана від правоохоронних органів, з особистих джерел автора та від журналістів-розслідувачів.

За словами Цаплієнка, у створенні фільму йому допомагали Київський науково-дослідний інститут судових експертиз, Державна прикордонна служба та Офіс омбудсмана. 

Як повідомляв «Детектор медіа», у травні 2023 року фільм «Абсолютне зло» показали військовослужбовцям російської армії, які перебувають у полоні в Україні.

Читайте також:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY