detector.media
26.10.2023 21:29
Загарбники на ТОТ організовують для українських дітей «неформальні зустрічі» з московськими блогерами
Загарбники на ТОТ організовують для українських дітей «неформальні зустрічі» з московськими блогерами
Окупанти також планують провести обов’язкові для відвідування «класні зустрічі» на теми «Твій герой», «Дякую, браття».

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники продовжують політику геноциду, направлену на знищення самоідентифікації цілого покоління українців, повідомляє Центр національного спротиву.

«Так, у москві поставили задачу до кінця 2023 року збільшити на ТОТ кількість місцевих  — дитячих та молодіжних — установ, у тому числі, військово-патріотичних. Відповідальними за мілітаризацію українських дітей, зокрема, призначили фонд “захисник вітчизни”», — інформує ЦНС.

Нарощуючи темпи промивання дитячих мізків, окупанти планують провести обов’язкові для відвідування «класні зустрічі» на теми «Твій герой», «Дякую, браття». У межах пропагандистських заходів відбуватиметься зустріч школярів з «ветеранами».

Також у Москві сформували пул артистів для гастролей на тимчасово окупованих територіях та блогерів для «неформальних» зустрічей і поставили завдання гауляйтерам організувати безкоштовні перегляди дешевих пропагандистських фільмів.

У Центрі національного спротиву зауважили, що всі організатори таких «заходів» після звільнення українських територій понесуть відповідальність за злочини проти українського народу. Повідомити про ворога або колаборанта можна за посиланням.   

Читайте також: 

Як уже повідомлялося, 25 жовтня росіяни призначили нову окупаційну «міністерку освіти» тимчасово захоплених територій Херсонської області. Нею стала Євгенія Дементьєва, уродженка Криму, яка здобула освіту у Москві та має комуністичні погляди, а тепер відповідатиме за промивання мізків українським дітям.

Крім того, у школах на ТОТ учителі-колаборанти шукають у пристроях учнів українські додатки, як-от «Єдина школа», месенджер Signal, а також перевіряють налаштування мови й навіть часового поясу.

Фото: Центр національного спротиву

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY