detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
16.10.2023 15:27
Нацрада оголосила два конкурси на місцеве та регіональне мовлення
Нацрада оголосила два конкурси на місцеве та регіональне мовлення
Конкурси оголошені на мовлення в МХ-5 і на частотах у Дніпрі та Волинській області.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення оголосила ще два конкурси для регіональних і місцевих каналів. Такі рішення регулятор ухвалив на засіданні 16 жовтня.

За словами заступника голови ради Олега Черниша, перший конкурс оголошений на місцеве мовлення у стандарті DVB-T2. Це 48 ТВК (3-я програма) у містах Камінь-Каширський і Любомль та 47 ТВК (3-я програма) у с. Топільному і смт Цумані Волинської області; а також на 47 ТВК (2-га і 5-та програми) у Дніпрі.

Другий конкурс оголошений для регіональних і місцевих каналів у мережі «Зеонбуду» МХ-5: у п’яти населених пунктах Волинської області — Горохові, Ковелі, Луцьку (Підгайцях), Любешеві, Нововолинську і Шацьку (1-ша програма).

Нагадаємо, регулятор відновив проведення конкурсів.  На цьому ж засіданні Нацрада провела конкурс на мовлення з використанням радіочастотного спектра ефірної багатоканальної електронної комунікаційної мережі МХ-7 із загальнонаціональною категорією покриття. Також восени регулятор оголосив три нові конкурси.

Фото з сайту Нацради

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY