detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
16.10.2023 12:45
У цифровому конкурсі в Івано-Франківській області перемогли дві телекомпанії
У цифровому конкурсі в Івано-Франківській області перемогли дві телекомпанії
Нацрада підбила підсумки місцевого конкурсу.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення 16 жовтня підбила підсумки  конкурсу на мовлення на 43 ТВК у м. Калуші Івано-Франківської області.

На цій частоті було два вільних місця, тому перемогу в конкурсі здобули обидва претенденти: Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» та «ТРК РАІ» з міста Бурштин.

Представники конкурсантів запевнили, що для них важливе мовлення в Калуші і вони готові оперативно сплатити ліцензійний збір. Також вони звертали увагу на складнощі в роботі, пов’язані з падінням рекламного ринку. Обидві компанії сказали, що оперативно розпочнуть мовлення в Калуші

 «Ми знаємо обидві компанії. Приємно, що попри падіння рекламного ринку вони знаходять можливість розвиватись і виходять на нові частоти. Сподіваюсь, що у Калуші будуть два нових місцевих мовники», — сказав член Нацради Максим Онопрієнко.

Нагадаємо, регулятор відновив проведення конкурсів.  На цьому ж засіданні Нацрада провела конкурс на мовлення з використанням радіочастотного спектра ефірної багатоканальної електронної комунікаційної мережі МХ-7 із загальнонаціональною категорією покриття. Також регулятор оголосив три нові конкурси.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY