detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
11.10.2023 10:01
На каналі ТЕТ 6 листопада — прем’єра комедійного серіалу «Волонтери»
На каналі ТЕТ 6 листопада — прем’єра комедійного серіалу «Волонтери»
Серіал зняли на основі комедійного ютуб-проєкту «Волонтери про волонтерів».

На каналі ТЕТ 6 листопада о 19:00 відбудеться прем’єра комедійного серіалу «Волонтери». Про це канал повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Серіал створили на основі комедійного ютуб-проєкту «Волонтери про волонтерів».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

«“Волонтери” — серіал про українок та українців, які не втомлюються донатити, закривати збори, купувати, привозити, відправляти, які знають, кому зателефонувати й куди приїхати, щоб дістати з-під землі все, що потрібно супергероям у пікселі. Це і подружні пари, і давні друзі, і нові знайомі, яких об’єднує велика спільна справа — волонтерство. Вони примудряються не лише допомагати, а й жартувати, закохуватися, з’ясовувати стосунки та підтримувати одне одного на крутих життєвих поворотах», — йдеться у пресрелізі.

У серіалі знялися Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан з дружиною Наталією Кленіною, учасниці «Жіночого кварталу» Ірина Сопонару, Олександра Машлятіна, Анастасія Оруджова, Аліна Блажкевич, учасники комедійного ютуб-проєкту «Ветерани космічних військ» Веня, Куран, Дамницький та інші зірки «Ліги Сміху».

Серіал «Волонтери» виходитиме в ефірі каналу ТЕТ з понеділка по четвер о 19:00.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що ТЕТ і Megogo пропонують глядачам «Я люблю Україну» взяти участь в інтерактиві під час трансляції шоу.

Детальніше про особливості першого сезону шоу «Я люблю Україну» на телеканалі ТЕТ читайте у критичному матеріалі Марії Спалєк за посиланням

Схоже пізнавальне шоу у форматі вікторини також анонсували у травні на телеканалі «Дім». Проєкт власного виробництва має назву «Блокпост шоу».

Читайте також: 

Фото надав канал ТЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY