detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
09.10.2023 13:26
На YouTube вийшов документальний фільм із закуліссям концертів Тіни Кароль в умовах повномасштабної війни
На YouTube вийшов документальний фільм із закуліссям концертів Тіни Кароль в умовах повномасштабної війни
У фільмі є кадри з концертного залу в Чернігові, який був зруйнований через два дні після концерту співачки під час ракетного удару росіян.

На ютуб-каналі Тіни Кароль вийшов документальний мініфільм «One Nation Under Love» із закуліссям концертів співачки в умовах повномасштабної війни в Україні. Про це «Детектор медіа» команда артистки повідомила пресрелізом.

Автори фільму звертаються до англомовної аудиторії, прагнучи привернути увагу до українських реалій і розповісти, як війна, котру Росія веде проти України, впливає на сенси та цінності в усьому світі.

До документального фільму ввійшли кадри з концертного залу в Чернігові, який був зруйнований через два дні після концерту співачки під час ракетного удару росіян.

Нагадаємо, 19 серпня близько 11:30 російська армія ймовірно балістичною ракетою вдарила по центру Чернігова. Вона влучила у Чернігівський обласний музично-драматичний театр. Станом на 12:00 20 серпня стало відомо про 163 постраждалих: 7 загиблих, 156 поранених. 

«Була дуже складна ніч із сиренами… Відкрили стрічку новин, побачили ракетний удар по Чернігову… Центр міста, де ми щойно були. І я йшла в театр пішки, тому що я люблю перед виступом прогулюватися до майданчиків пішки, люблю дивитися на місто, надихатися.… Ще позавчора я роздивлялася, як люди фотографуються в парку, і саме в цей парк прилетіла ракета», — розповідає у фільмі Тіна Кароль. 

Читайте також:

У червні цього року ми повідомляли, що Тіну Кароль запросили до складу американської Академії звукозапису. Українська артистка отримала право голосу і вже наступного року зможе взяти участь у голосуванні, яке визначить лауреатів премії «Греммі». 

У квітні 2023-го Тіна Кароль ухвалила рішення видалити кліп до своєї нової пісні «Honey & МЕД» після того, як з'ясувалося, що в компанії, яка працювала над його створенням, є щонайменше троє співробітників з Росії.

Фото надала команда Тіни Кароль

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY