detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
14.09.2023 18:25
Ювілейний 30-й Львівський міжнародний BookForum презентував основну програму фестивалю
Ювілейний 30-й Львівський міжнародний BookForum презентував основну програму фестивалю
Організатори вже анонсували 13 тем дискусійних платформ та чотири літературні розмови. Невдовзі BookForum також повідомить про події розширеної програми від видавців та партнерів.

30-й Lviv BookForum оголосив програму фестивалю на основній локації «Порохова вежа». До подій фестивалю та книжкового ярмарку запрошують долучитися всіх охочих.

Як зазначила пресслужба заходу, дискусійна платформа фестивалю містить понад 20 тем. Серед них: 

Окрім цього, гості фестивалю почують чотири літературні розмови. Зокрема, Lviv BookForum готує зустріч романістів Андрія Куркова і Джонатана Франзена (США) та розмову автора графічних романів Арта Шпігельмана з письменником, військовим Олександром Михедом. Також британський письменник YA Джонатан Страуд говоритиме з фантастом Володимиром Арєнєвим, а боснійський письменник Озрен Кебо та поетеса Катерина Калитко шукатимуть схожості й відмінності між війною на Балканах і Росії проти України.

До програми партнерських дискусій увійшли:

У суботу, 7 жовтня, відбудеться Ніч поезії та музики за участі Світлани Поваляєвої, Ярини Чорногуз, Павла Вишебаби, Остапа Сливинського, Галини Крук, Олени Гусейнової, Катерини Міхаліциної, гурту «Пиріг і Батіг», поетичного гурту Landschaft. Місце проведення — Нижній зал Театру ляльок (пл. Данила Галицького, 1). 

У рамках фестивалю також проведуть розмови im memoriam, присвячені вшануванню пам’яті та творчості загиблих від російської агресії українських письменників Вікторії Амеліної та Володимира Вакуленка.

Детальну програму можна переглянути на сайті за посиланнямНевдовзі організатори також повідомлять про події розширеної програми від видавців та партнерів фестивалю.

Ювілейний 30-й міжнародний літературний фестиваль BookForum з фокусною темою «Перепис майбутнього» відбудеться з 4 по 8 жовтня у Львові. Долучитися до заходу можна буде як наживо, так і онлайн.

Книжковий ярмарок вперше пройде на новій локації — поруч з Центром архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа». 

Нагадаємо, минулого року 29-й міжнародний BookForum проходив з 6 по 9 жовтня у Львові. Захід охопив понад 11 млн людей із різних країн світу. Усі панелі BookForum-2022 стосувалися російської війни проти України.

Записи всіх подій фестивалю можна переглянути на ютуб-каналі ГО «Форум видавців».

Фото: Lviv BookForum / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY