detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
12.09.2023 14:28
15 жовтня на каналі ТЕТ — прем’єра патріотичного шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною
15 жовтня на каналі ТЕТ — прем’єра патріотичного шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною
Вперше це шоу з’явилося на каналі «1+1» у 2009 році, але завершилось після першого сезону. Проєкт відновили на ТЕТ у березні 2023-го.

15 жовтня о 19:00 в ефірі каналу ТЕТ відбудеться прем’єра чергового сезону патріотичного шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною. Про це канал повідомив нашу редакцію пресрелізом.

«У новому сезоні «Я люблю Україну» зіркові команди зійдуться в нових захопливих конкурсах, що подарують бурхливі непідробні емоції. Так, у раунді "Знай наших" Ксенія Мішина перевірятиме, як добре Ткач, Дантес та інші учасники знаються на хобі, вподобаннях і життєписі українців, що залишили слід в історії. У раунді «Рідна мова» знаменитості змагатимуться не лише у знанні правопису, а й сипатимуть фольклором і народними мудростями. На них чекає ретельна перевірка шкільних знань, кумедні музичні паузи та сила-силенна цікавого», — йдеться в анонсі каналу. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Від 15 жовтня шоу «Я люблю Україну» виходитиме в ефірі каналу ТЕТ щонеділі о 19:00.

Нагадаємо, перший сезон шоу «Я люблю Україну» на телеканалі ТЕТ стартував наприкінці березня цього року. Він нараховує дев'ять випусків. За правилами, дві команди, що складаються з двох гравців (акторів, співаків, телеведучих, коміків тощо) і капітана, змагаються у відповідях на різноманітні запитання з української історії, культури, традицій, географії, туризму та інших галузей. 

Вперше «Я люблю Україну» з’явилося на каналі «1+1» у 2009 році. Ведучою проєкту була Лідія Таран, а капітанами зіркових команд — Потап і Настя Каменських. Після першого сезону проєкт закрили, а вже у 2012-му відновили з ведучим Юрієм Горбуновим і капітанками Василісою Фроловою та Оксаною Гутцайт. Однак шоу також завершилося після одного сезону.

Детальніше про особливості першого сезону шоу «Я люблю Україну» на телеканалі ТЕТ читайте у критичному матеріалі Марії Спалєк «”Я люблю Україну”: ”Передивився всі випуски, де отримати диплом?”»

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що 3 вересня о 21:00 на каналі «1+1 Україна» відбулась прем’єра 13-го сезону музичного шоу «Голос країни». 

Фото: ТЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY