detector.media
09.09.2023 20:43
Українські хакери зламали ТВ окупантів та запустили ролик із закликом бойкотувати псевдовибори
Українські хакери зламали ТВ окупантів та запустили ролик із закликом бойкотувати псевдовибори
На всіх телеканалах пропагандистського пакету «Русский мир», який росіяни безкоштовно транслюють на ТОТ Херсонської та Запорізької областей і в анексованому Криму, транслювали заклик до бойкоту «виборів».

Хакери з українського підпілля закликали мешканців тимчасово окупованих територій ігнорувати фейкові вибори росіян, повідомляє Центр національного спротиву.

На всіх телеканалах пропагандистського пакету «Русский мир», який росіяни безкоштовно транслюють на тимчасово окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей і в анексованому Криму, транслювали заклик до бойкоту «виборів».

«Це стало можливим завдяки українським хакерам. Кожен громадянин України, що зараз перебуває на ТОТ, відчуває підтримку Держави, й розуміє, що час ворога минає», — зазначають у ЦНС.

РФ оголосила проведення 8–10 вересня 2023 року так званих виборів до місцевих окупаційних адміністрацій на тимчасово окупованих частинах територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України, а також Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

«Детектор медіа» повідомляв, що, за даними українського омбудсмана, серед кандидатів на псевдовиборах у захоплених Росією регіонах України — вбивці й кати.

Раніше «Жовта стрічка» оголосила на тимчасово окупованих територіях акцію «Не відкривай двері рашистам». Рух опору закликав українців бойкотувати псевдовибори, які готуються проводити загарбники на ТОТ.

МЗС України закликало світ не визнавати результатів псевдовиборів, які Росія влаштовує на захоплених територіях 8–10 вересня

Сьогодні ми також повідомляли, що українці ігнорують так звані вибори на тимчасово окупованих територіях.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY