detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
31.08.2023 18:25
З'явився трейлер стрічки «Назавжди-назавжди», яку цьогоріч презентують на Венеційському фестивалі
З'явився трейлер стрічки «Назавжди-назавжди», яку цьогоріч презентують на Венеційському фестивалі
Повнометражний ігровий дебют режисерки Анни Бурячкової про життя київських підлітків наприкінці 90-х бере участь у конкурсній програмі Orizzonti Extra.

На ютуб-каналі кінодистриб'юторської компанії Pluto Film вийшов трейлер повнометражного українського фільму «Назавжди-назавжди» режисерки Анни Бурячкової.

Стрічка, створена в копродукції України та Нідерландів, є повнометражним ігровим дебютом режисерки. Сюжет «Назавжди-назавжди» розгортається наприкінці 90-х у Києві. 

«У пошуках захисту та місця, якому вона справді належить, Тоня переходить зі школи в центрі міста до іншої — у спальному районі та потрапляє до компанії відчайдушних підлітків. Разом вони шукають пригод та неприємностей на околицях постсоціалістичного Києва. Незабаром Тоня закохується в Журіка, а дружба з Лєрою змушує відчути потяг до її брата Сані. Все це призводить до заплутаного любовного трикутника. Водночас складне минуле Тоні переслідує її, кидаючи виклик новій дружбі та романтичним відносинам. Чи зможе вона знайти власний шлях або ж загубиться у нових суперечливих стосунках?» — ідеться в синопсисі до фільму.

Наступного тижня стрічка представить Україну на 80-му Венеційському кінофестивалі в конкурсній програмі Orizzonti Extra. 

Нагадаємо, кінофестиваль триватиме з 30 серпня по 9 вересня. Окрім стрічки «Назавжди-назавжди», на заході також презентують фільм «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова у програмі Venice Classics.

Нещодавно «Детектор медіа» також писав про те, що 6 вересня на Венеційському кінофестивалі другий рік поспіль проведуть «Український день». У рамках заходу відбудеться серія зустрічей на підтримку України та її кіноіндустрії.

Минулого року на 79-му кінофестивалі відбулася світова прем’єра стрічки Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург». Фільм був представлений у конкурсній програмі «Горизонти».

Фото: «Назавжди-назавжди» / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY