detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
26.08.2023 10:45
На каналі ICTV2 з вересня стартує новий сезон «Дизель шоу»
На каналі ICTV2 з вересня стартує новий сезон «Дизель шоу»
Пресслужба Starlight Media: Глядачам покажуть нові сімейні жарти, а також номери на актуальні теми сьогодення: покарання блогерів, що знімають роботу ППО, військкоми, що беруть хабарі, і чиновники, що крадуть гроші з оснащення бомбосховищ.

З 1 вересня на каналі ICTV2 виходитимуть нові випуски прем'єрного сезону «Дизель шоу». Про це повідомила пресслужба Starlight Media.

Окрім нових сімейних жартів, команда анонсує номери на актуальні теми сьогодення. Зокрема, як передає пресслужба, вони стосуватимуться покарання блогерів, що знімають роботу ППО, військкомів-хабарників та чиновників, що крадуть гроші з оснащення бомбосховищ.

Епізоди транслюватимуть щоп’ятниці о 19:00 на ютуб-каналах «Дизель Студіо» і телеканалі ICTV2.  

З середини вересня «Дизель шоу» також продовжить свій всеукраїнський тур. Цієї осені команда програми відвідає 25 міст і презентує майже 50 концертів. У грудні ж вона планує спеціальний новорічний маршрут.

«Ми почали гастролювати містами України і зрозуміли, що гумор сьогодні дуже затребуваний. Не має значення — це виступ перед глядачами у концертній залі чи спеціалізований концерт у військовій частині, — людям хочеться відволіктися від нашої реальності», — наголосив креативний продюсер шоу Михайло Шинкаренко.  

Нагадаємо, 16 червня минулого року команда шоу зареєструвала благодійну організацію «Дизель фонд», мета якої — допомога на фронті. А в серпні 2022-го, вперше від повномасштабного російського вторгнення, актори «Дизель Шоу» вийшли на сцену з новими концертами на підтримку Збройних сил України «Поки жарти маємо, ми перемагаємо». 

Фото: пресслужба Starlight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY