detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
10.08.2023 17:24
Син нардепки від «Слуги народу» Дмитро Копанчук складає мандат після розслідування NGL.media про його виїзд з країни
Син нардепки від «Слуги народу» Дмитро Копанчук складає мандат після розслідування NGL.media про його виїзд з країни
Заяву Копанчука розглянуть на наступному засіданні депутатів Рудківської міськради 7 вересня.

22-річний депутат Рудківської міськради Дмитро Копанчук, син нардепки Олени Копанчук, написав заяву на складання свого депутатського мандата після того, як журналісти NGL.media з'ясували, що він виїхав з країни та не повернувся.

Про це виданню повідомив секретар Львівської обласної організації партії «Слуга народу» Орест Сивенький.

Рудківська міська рада отримала заяву від Дмитра Копанчука 9 серпня. Її планують розглянути на наступному засіданні депутатів міськради 7 вересня.

Як зауважили в NGL.media, заява Копанчука була надіслана «Новою поштою», однак відправником був вказаний Артем Костюченко, помічник адвоката у хмельницькому АО «Копанчук та партнери», співзасновником якого є батько депутата Володимир Копанчук. Костюченко підтвердив, що саме він надіслав документ: «Мене попросили це зробити».

Нагадаємо, нещодавно NGL.media опублікувало розслідування про те, що син нардепки від «Слуги народу» Олени Копанчук у січні виїхав з України, супроводжуючи батька з інвалідністю, та не повернувся. Його батьки відмовились коментувати ситуацію. 

У 2020 році Дмитро Копанчук став депутатом міськради від «Слуги народу» в містечку Рудки на Львівщині. Його не бачили в стінах міськради з 15 грудня минулого року.

7 лютого батько, Володимир Копанчук, повернувся до України на тому ж автомобілі разом з Володимиром Федорчуком, ексдепутатом Хмельницької облради і колишнім бізнес-партнером Олени Копанчук. Федорчук підтвердив NGL.media, що повернувся разом з Копанчуком-старшим.

Фото: Дмитро Копанчук / інстаграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY