detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
10.08.2023 10:45
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 серпня 2023 року
Слайд-шоу з Андрієм Єрмаком та результати Саміту у Джидді.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «Інтера». Показали новий випуск програми «Обличчя», а також повторили частину етеру попередньої доби, включно з підсумковим випуском новин тижня.

Протягом однієї години транслювали дискусійну студію телеканалу «Рада». З політичними оглядачами Дмитром Васильєвим й Олегом Лісним та виконавчим директором «Української зернової асоціації» Сергієм Іващенком говорили про роботу зернового коридору, ймовірний візит Володимира Путіна до Туреччини. А з політичним коментатором Іваном Ващенком обговорювали безпеку української енергосистеми. Перед його включенням показали виступ президента Володимира Зеленського на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад.

Дипломатичні зустрічі в Саудівській Аравії у гостьовій студії «Ради» коментував політичний оглядач Богдан Ференс. Перед та під час розмови з ним на екрані показували слайд-шоу з фотографій, на яких керівник Офісу президента Андрій Єрмак вітався з міжнародними партнерами та проводив дипломатичні зустрічі. Далі саміт також обговорювали з політичним оглядачем Георгієм Біркадзе.

Про нардепів-прогульників говорили з народною депутаткою Оксаною Савчук («Свобода»). Вона сказала, що депутат — це той, хто готовий служити людям. А як приклад відповідальності привела свою волонтерську роботу.

У блоці телеканалу «1+1» про результати зустрічі у Джидді (Саудівська Аравія) говорили з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком. Він розмірковував про важливість комунікації з Китаєм та розповідав про результати дипломатичної роботи. У блоці ICTV та СТБ про Саміт говорили з радницею керівника Офісу президента Дарією Зарівною.


Із міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили про роботу міністерства та його призначення на посаду. А із заступницею міністра оборони Ганною Маляр — про ситуацію на передовій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY