detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
02.08.2023 20:55
Ольга Тищук йде з посади директорки департаменту інтернет-проєктів Starlight Media
Ольга Тищук йде з посади директорки департаменту інтернет-проєктів Starlight Media
Вона працювала в команді медіагрупи з 2008 року.

Журналістка, консультантка зі стратегії розвитку онлайн-медіа в соцмережах Ольга Тищук 1 серпня звільнилася з посади директорки департаменту інтернет-проєктів медіагрупи Starlight Media. Про це вона написала на своїй фейсбук-сторінці, а також підтвердила «Детектору медіа».

«Я дякую усім командам, колегам, яких у мене тут сотні, за наші проєкти, ідеї, суперечки, виклики і нові знання. (...)

Закриваються одні двері і відкриваються нові, широкі та просторі. Хтось називає це стрибком без парашута в нікуди, а для мене це можливість відчути свободу і знайти себе», — написала Тищук.

У коментарі «ДМ» Ольга розповіла, що прощається з медіагрупою як партнером за власним бажанням, хоча й не виключає подальшої співпраці в інших ролях. 

Вона зазначила, що наразі продовжить розвивати диджитал-сферу, однак не в межах телекомпаній. 

«Залишати диджитал-сферу не планую, навпаки, хочу зосередити всю свою увагу та сили саме на розвитку цього напрямку, проте не в рамках телекомпаній, а більше посилити свою роботу у створенні нових диджитальних продуктів», — розповіла Тищук.

Ольга Тищук долучилася до команди Starlight Media у 2008 році як редакторка піар-служби каналу ICTV.

Через три роки вона очолила новостворений департамент сайтів, а з 2019 року займалась розвитком саме новинних диджитал-майданчиків медіагрупи.

За цей час журналістка запустила сайти ICTV, «Факти», «Вікна», проєкти «Гумор ICTV», «Нові лідери», «Топ-100 блогерів» та інші.

Нагадаємо, у липні медіагрупа також повідомляла про те, що новою операційною директоркою дивізіону Digital Starlight Media стане Ольга Катющенко. 

Читайте також: 

Фото: WoMo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY