detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
31.07.2023 18:05
Нардеп від «Слуги народу» Андрій Холодов складає мандат після розслідування «Схем»
Нардеп від «Слуги народу» Андрій Холодов складає мандат після розслідування «Схем»
За даними журналістів, нардеп виїхав до Кіпру в січні 2023 року і з того часу не повертався. За кордоном Холодов також розбудовує сімейний бізнес.

Народний депутат від «Слуги народу» Андрій Холодов написав заяву про складання повноважень. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, опублікувавши фото заяви.

«До Верховної Ради України надійшла заява від народного депутата України Холодова А.І. про складання повноважень народного депутата України. Заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні», — написав Стефанчук.

ДОПОВНЕНО: Голова «Слуги народу» Олена Шуляк також повідомила про виключення Холодова з партії.

Нещодавно журналісти проєкту «Схеми» з'ясували, що Андрій Холодов виїхав з України в січні 2023 року і з того часу не повертався. Пів року він не відвідує засідання Верховної Ради і не голосує. 

За даними розслідувачів, нардеп перебуває з сім’єю на Кіпрі, де має родинний маєток. Окрім цього, Холодов за кордоном розбудовує сімейний бізнес.

Наприкінці грудня 2022 року дружина нардепа Катерина Шаховська придбала частку в салоні краси LA SALUTE Sport&Beauty у Відні. У столиці Австрії розташований і салон весільних та вечірніх суконь, який також належить Шаховській.

Сам Андрій Холодов так і не відреагував на розслідування «Схем» і не відповів на дзвінки, повідомлення і запит.

Фото: Андрій Холодов / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY