detector.media
Детектор медіа
26.07.2023 09:00
Героїзм українського народу в шести історіях кіноальманаху «Міста та їхні герої»
Героїзм українського народу в шести історіях кіноальманаху «Міста та їхні герої»

Третього липня в Києві відбувся прем’єрний показ кіноальманаху з шести короткометражних документальних фільмів «Міста та їхні герої». Його вже демонстрували в містах, де проходили зйомки, а після показу у столиці планують показати в Парижі та Берліні. Про Харків, Миколаїв, Чернігів, Охтирку, Баштанку та Іванків, які показано крізь призму життя їхніх жителів, які під час повномасштабного вторгнення пройшли внутрішню трансформацію, щоби спрямувати свої сили на боротьбу проти ворога — у випуску.

Текстову версію читайте тут. Авторка — Оксана Наумова.

Також рекомендуємо:  Подкаст «Медіуми» від Детектора медіа. В ньому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступають посередниками між світом медіа та споживачами інформації й розбирають історії в які нас втягує медіаіндустрія.

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки Українському радіо передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, як ця радіопрограма допомогла їй та односельцям «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «Слушно» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY