detector.media
Детектор медіа
20.07.2023 09:00
Ефективні чи марні: чому міжнародні організації весь час лише «стурбовані»
Ефективні чи марні: чому міжнародні організації весь час лише «стурбовані»

Стурбованість Організації Об’єднаних Націй стала певним мемом, а медіа свідомо пишуть про «рішуче засудження» в лапках, іронізуючи з цих заяв. ООН — не єдина організація, від якої українці очікують конкретних дій і впливу на Росію, а мають лише рекомендації. Про те, чому очікування українців можуть не збігатися з реальними можливостями, функціями та цілями найбільших міжнародних спільнот — у випуску.

Текстову версію читайте тут. Авторка — Ірина Семенюта.

Також рекомендуємо:  Подкаст «Медіуми» від Детектора медіа. В ньому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступають посередниками між світом медіа та споживачами інформації й розбирають історії в які нас втягує медіаіндустрія.

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки Українському радіо передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, як ця радіопрограма допомогла їй та односельцям «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «Слушно» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY