detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
17.07.2023 19:20
На фронті зазнав поранення телеоператор і військовий Євген Єщенко
На фронті зазнав поранення телеоператор і військовий Євген Єщенко
З вересня 2022-го бригада Євгена перебуває на передовій.

На напрямку Великої Новосілки в Донецькій області 12 липня зазнав поранення журналіст, відеограф видань «Рубрика» і «Східний варіант» та військовослужбовець у званні «молодший сержант» Євген Єщенко. Це в коментарі «Детектору медіа» підтвердила його дружина, журналістка Інна Єщенко, а також сам Євген.

«Ми несли вартову службу. О 9 годині вечора розпочався мінометний обстріл. Після другого обстрілу я майже встиг з побратимом заховатися в траншею. Приліт був дуже близько, буквально у 20 метрах від нас, і мене зачепило осколком. Він пройшов через ліве плече навиліт», — розповів військовий.

Він зазначив, що наразі моторика руки повністю відсутня, оскільки осколок пошкодив нерви та м'язові волокна. 

Як повідомила Інна Єщенко, її чоловік служить у лавах ЗСУ з травня минулого року. З вересня 2022-го бригада Євгена перебуває на передовій. Однак до цього часу військовий та його побратими все ще не отримали статусу учасників бойових дій. 

«Мене це дуже хвилює. Я як журналістка хотіла би розібратися, чому хлопцям досі його не видали, адже вони вже штурмували позиції ворога та отримували поранення. Це люди, які перебувають безпосередньо на передовій», — сказала вона.

Читайте також: 

Фото: «Рубрика»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY