detector.media
17.07.2023 09:00
Вівторок, 18 липня – онлайн-відкриття грантового конкурсу PITCHUA+
Вівторок, 18 липня – онлайн-відкриття грантового конкурсу PITCHUA+
Захід триватиме приблизно три години.

14 липня стартував прийом заявок на конкурс соціально вагомого аудіовізуального контенту PITCHUA+. Запрошуємо всіх, хто планує подавати заявку, взяти участь в онлайн-заході відкриття PITCHUA+ 18 липня о 15:00 за цим посиланням.  

Під час заходу організатори, українські та міжнародні експерти пояснять тему конкурсу та очікування від заявок, розкажуть про правила, таймлайн, грантові бюджети, нададуть відповіді на питання учасників.

Також онлайн-відкриття транслюватиметься на ютуб-каналі PITСHUA

Захід триватиме приблизно три години. 

PITСHUA+ має на меті сприяти створенню якісного контенту для телебачення, онлайн-платформ та кінотеатрів, який висвітлює єдність України в її різноманітності, спонукає не бути осторонь, брати активну участь у житті країни та надихає історіями про сильних особистостей. Переможці PITCHUA+ отримають часткове або повне фінансування виробництва проєкту, а також експертний супровід на всіх етапах його створення.     

Якщо ви збираєтеся подаватися на конкурс, будь ласка, прочитайте правила конкурсу (RFA) за посиланням. Ознайомлення з цим документом допоможе вам сформулювати запитання до організаторів, які ви зможете поставити під час онлайн-відкриття.

Подати заявку 

Довідково:      

Конкурс проводиться проєктом Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), у партнерстві з Міністерством культури та інформаційної політики України. В основі роботи  TCA є партнерство з урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством з метою зміцнення стійкості української демократії за допомогою інноваційних комунікаційних ініціатив, які залучають громадян України до дискусій щодо демократичної трансформації країни та європейської інтеграції.   

Про конкурс соціально вагомого контенту PITCHUA+ читайте тут. 

Про проєкти, які перемогли на минулих конкурсах PITCHUA+, читайте тут. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY