detector.media
12.07.2023 15:02
«Воля або смерть»: «1+1 Україна» покаже документальний фільм про воїнів, які боронять один з напрямків Східного фронту
«Воля або смерть»: «1+1 Україна» покаже документальний фільм про воїнів, які боронять один з напрямків Східного фронту
Це проєкт про воїнів 110 ОМБр, які боронять один з найважчих напрямків Східного фронту — Авдіївку.

14 липня, у п'ятницю, о 21:40 «1+1 Україна» покаже новий військовий документальний фільм «Воля або смерть» режисера ТСН Івана Сєкача, який наразі перебуває на службі в ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба «1+1 media». «Герої документалки — воїни 110 ОМБр ім. генерал-хорунжого Марка Безручка, які боронять Авдіївку. У минулому це — люди різних професій з різним життєвим досвідом», — розповідають автори фільму.

У стрічці «Воля або смерть» глядачі отримають можливість побачити особисті історії бійців, їх найскладніші завдання, а також почути розмови з їхніми рідними.

Читайте також

Нагадаємо, 30 червня на телеканалі «1+1 Україна» відбулася премʼєра документального проєкту спеціальної кореспондентки ТСН Неллі Ковальської «Вічний мир» про тисячолітню боротьбу за українську державність і вирішальну битву сьогодення. 

20 червня відбувся допрем’єрний показ історичного розслідування команди Акіма Галімова «Рашизм. Історія хвороби». Автори стрічки намагалися з'ясувати, що не так із росіянами, чому вони стали такими та яку небезпеку несе світові рашизм.

Фото: пресслужба «1+1 media»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY