detector.media
Детектор медіа
30.06.2023 09:00
Недоумство та відвага. Чому Світлана Лобода така безнадійна?
Недоумство та відвага. Чому Світлана Лобода така безнадійна?

Співачка Світлана Лобода майже півтора року не полишає спроб повернутися на українську сцену та завоювати прихильність суспільства. Утім, щоразу лиш закопує себе все глибше. Співачка організувала майже імпровізований концерт у Харкові біля входу в зоопарк. Попередила всього за кілька годин у своєму інстаграмі. Вочевидь, побоюючись акцій протесту. На виступ навіть приїхали поліціянти, але сутичок вдалося уникнути. Та не розголосу, бо на концерт прийшла дівчина з плакатом «Харків без Лободи». Про чергову колотнечу навколо Лободи в інформаційному просторі — у випуску.

Текстову версію читайте тут. Авторка — Лєна Чиченіна.


Також рекомендуємо:  Подкаст «Медіуми» від Детектора медіа. В ньому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступають посередниками між світом медіа та споживачами інформації й розбирають історії в які нас втягує медіаіндустрія.

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки Українському радіо передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, як ця радіопрограма допомогла їй та односельцям «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «Слушно» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY