detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
22.06.2023 12:38
Нацрада затвердила планові перевірки для компаній, у яких завершується термін ліцензії
Нацрада затвердила планові перевірки для компаній, у яких завершується термін ліцензії
Регулятор проведе планові виїзні перевірки.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення перевірятиме ті компанії, у яких завершується термін дії ліцензії. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 22 червня.

Планові та позапланові перевірки Нацрада відновлює після того, як уряд вніс зміни у власне розпорядження, яке призупиняло проведення контрольних заходів та перевірок на час воєнного стану.

«Оскільки закон передбачає проведення планових перевірок при закінченні терміну ліцензії, регулятор вирішив затвердити перелік компаній, строк дії ліцензій яких завершується», — зазначив член Нацради Олександр Бурмагін.

Регулятор затвердив план перевірок ліцензіатів на третій квартал 2023 року. Це будуть виїзні планові перевірки. Перелік компаній незабаром буде оприлюднений на сайті регулятора.

Нагадаємо, 13 березня 2022 року Кабінет Міністрів видав Постанову № 303 «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану», яка передбачає припинення проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду на період воєнного стану.

Ілюстрація: tr.tax.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY