detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
20.06.2023 09:41
Буданов прокоментував свою «смерть»: «Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів»
Буданов прокоментував свою «смерть»: «Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів»
До поширення чуток, що керівник української розвідки помер, нещодавно долучився російський президент Путін.

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ексклюзивному коментарі Kyiv Post відреагував на поширення в росЗМІ чуток про те, що він нібито помер.

Коментуючи повідомлення про свою загибель, керівник військової розвідки України сказав, що формується «загін безсмертних», які переслідуватимуть росіян навіть у снах.

«Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів — Валерій Залужний, я, Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян і їхніх пропагандистів ще буде дуже багато роботи в нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних буде серед ночі приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити», — сказав Буданов.

Нагадаємо, 17 червня інформацію про начебто смерть Кирила Буданова з посиланням на публікацію в німецькому журналі Stern поширили російські пропагандистські ресурси, зокрема Володимир Соловйов у своєму телеграм-каналі. 18 червня редакція Stern заявила, що не публікувала новини про серйозне поранення очільника ГУР України Кирила Буданова, який нібито зазнав травми головного мозку і перебуває в комі.

Це було вже далеко не перше фейкове повідомлення про смерть Кирила Буданова.

Раніше голова ГУР Міноборони назвав п’ятірку джерел, якими користується українська розвідка у 21 столітті. 

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY