detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
07.06.2023 12:01
«Українська правда» виявила ресторани Києва, які працюють у комендантську годину і приймають чиновників
«Українська правда» виявила ресторани Києва, які працюють у комендантську годину і приймають чиновників
Журналісти перевірили київські ресторани в ніч на неділю 3 червня і виявили, що деякі заклади працюють під час комендантської години.

«Українська правда» опублікувала відеорозслідування про те, як чиновники проводять час у ресторанах Києва в комендантську годину.

Журналісти повідомляють, що перевірили київські ресторани в ніч із суботи на неділю 3 червня і виявили, що деякі столичні заклади працюють під час комендантської години.

За даними джерел розслідувачів, робота ресторанів не припиняється навіть в останній місяць, під час постійних нічних ударів Росії по Києву.

«Як виявилося, заклади не просто працюють уночі, а їх навіть відвідують забудовники, правоохоронці та київські чиновники, які мають стежити за дотриманням комендантської години», — йдеться в матеріалі.

У сюжеті зокрема можна побачити директора департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації Олександра Нікоряка, київського забудовника Артура Мхітаряна та заступника генерального прокурора Ігоря Мустецу.

У закладах ззовні немає освітлення, а гостей запускають не з центрального входу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY