detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
30.05.2023 20:14
«Радіо Свобода» розпочало прийом заявок на регіональну стипендіальну програму для журналістів
«Радіо Свобода» розпочало прийом заявок на регіональну стипендіальну програму для журналістів
Заявки прийматимуть до 1 липня 2023 року.

«Радіо Вільна Європа» / «Радіо Свобода» оголосило про початок прийому заявок на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships на 2023–2024 роки.

Заявку можна подати від 1 червня до 1 липня поточного року. Переможців оголосять до 31 серпня.

Організатори мають на меті сприяти професійному розвитку журналістів-початківців у країнах «Східного партнерства» ЄС та Західних Балкан на підтримку свободи та незалежності медіа.

«Програма базується на місії "Радіо Вільна Європа" / "Радіо Свобода" сприяти незалежній і об’єктивній журналістиці, а також підтримувати демократію і права людини. Програма фінансується за рахунок гранту посольства США в Чеській Республіці», — йдеться в повідомленні мовника.

Переможці матимуть змогу попрацювати повний робочий день у бюро, створюючи контент для всіх журналістських платформ та беручи участь у редакційних дискусіях.

Програма триватиме з 1 листопада 2023 року до 30 червня 2024 року. Вона, зокрема, включає візит до офісу «Радіо Свобода» в Празі для додаткового професійного розвитку.

Учасникам програми виплачуватимуть щомісячну стипендію та в разі потреби нададуть житло.

Нагадаємо, цьогоріч у конкурсі на стипендіальну програму «Радіо Свобода» Regional Reporting Fellowship перемогли журналістки Антоніна Андрійчук та Ольга Івлєва. 

У 2022 році перемогу здобула журналістка Ірина Маслюкова. 

Фото: «Радіо Свобода» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY