detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
22.05.2023 17:37
Команда Навального: Пропагандист Володимир Соловйов має коханку та двох дітей, народжених у США
Команда Навального: Пропагандист Володимир Соловйов має коханку та двох дітей, народжених у США
Кохана жінка кремлівського прислужника володіє в Сочі віллою по сусідству з дружиною російського генерала Суровікіна та іншими високопосадовцями.

Розслідувачі з «Фонду Навального» встановили, що в російського пропагандиста Володимира Соловйова є таємна сім’я з баскетболісткою Світланою Абросімовою. Про це пише «Українська правда» з посиланням на публікацію видання The Insider та власне розслідування команди Навального.

Журналісти знайшли дані, згідно з якими спортсменка володіє 650-метровою віллою в Сочі за пів мільярда рублів. Проте цю інформацію, як виявилося, видалили з даних російського реєстру.

Поряд із цим будинком — також засекречені вілли дружини генерала Сергія Суровікіна, сина секретаря Радбезу РФ, а ще екскерівника Служби забезпечення діяльності ФСБ.

Абросімова, як стверджують розслідувачі, є коханкою Соловйова, який офіційно одружений і має 8 дітей від різних шлюбів. Ця інформація підтверджується їхніми спільними поїздками і відвідинами лікарів.

У 2017 році Абросімова народила двох доньок у США, і в офіційних даних їхнє по батькові — Володимирівни. Американський паспорт має й сама баскетболістка.

Наявність коханки в Соловйова розслідувачам також підтвердили неназвані співрозмовники в оточенні пропагандиста.

«Ми поговорили з кількома людьми з оточення Соловйова, і нам усе підтвердили: у нього дійсно давно є таємна сім'я, двоє дітей, і він часто з'являється в тому самому суперелітному будинку в Сочі. Фотографій Соловйова з Абросімовою на публіці небагато, але донині він коментує її ігри в баскетбол, кличе в ефіри і репостить пости в соцмережах», — розповіли журналісти.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що російський пропагандист Володимир Соловйов у 90-х шукав кілера, щоб убити «злодія в законі» Отарі Квантрішвілі.

Ми також писали, що Соловйов вважає, що росіянам не варто боятися вмирати, адже «життя сильно переоцінене», а смерть все одно неминуча. 

У лютому 2022-го стало відомо, що керівниця кремлівського каналу RT Маргарита Симоньян і телеведучий Володимир Соловйов потрапили під санкції Євросоюзу. Згодом проти Соловйова запровадила санкції й Австралія.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY