detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
16.05.2023 18:01
19,1% українців сказали, що найбільше псує їм настрій перегляд телемарафону «Єдині новини», — Центр Разумкова
19,1% українців сказали, що найбільше псує їм настрій перегляд телемарафону «Єдині новини», — Центр Разумкова
«Ніщо не псує настрою» — таку відповідь обрали 17% учасників опитування, яке Центр Разумкова провів на замовлення ZN.UA.

19,1% українців на запитання «Що з наведеного найбільше псує вам настрій?» відповіли, що такий ефект відчувають від перегляду телемарафону «Єдині новини». Натомість 5% респондентів сказали, що телемарафон їх бадьорить.Такими є результати опитування, яке 28 квітня — 3 травня провів Центр Разумкова на замовлення ZN.UA, повідомляє видання.

Спілкування в релігійній громаді засмучує найменшу кількість опитаних (0,7%), а 17% учасників опитування зізнались, що їм ніщо не псує настрою.

Редакція ZN.UA припускає, що 14,2% респондентів, яким настрій псує «перегляд інших ЗМІ, крім телемарафону», не одержують там якісної аналітики. 

«Читачам не дають нової інформації, яка б допомагала орієнтуватися в реальності і прогнозувати своє майбутнє, а лише пережовують відомі факти чи інтерпретують їх на користь інтересів власників тг- або ютуб-каналів», — коментує видання результати опитування.

Соціологічна служба Центру Разумкова з 28 квітня по 3 травня 2023 року провела дослідження на замовлення ZN.ua. Було опитано 2020 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка не перевищує 2,3%.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що результати цього ж опитування показали: 53% українців вважають корупціонерів у владі найбільшими ворогами всередині країни. А 84% опитаних переконані, що навіть у часи повномасштабної війни факти про корупцію оприлюднювати «Варто, бо через корупцію ми втратимо і єдність, і підтримку партнерів, і, врешті, перемогу».

Фото: скриншот

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY