detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
05.05.2023 18:01
Без Спартака Субботи: гуморист і ведучий Євген Янович запустив новий YouTube-проєкт «20:23»
Без Спартака Субботи: гуморист і ведучий Євген Янович запустив новий YouTube-проєкт «20:23»
Для проєкту розробили оригінальний дизайн студії, а саундтрек створив популярний у соцмережах виконавець thekomakoma.

Актор, гуморист і ведучий Євгеній Янович запустив новий ютуб-проєкт «20:23». За форматом це вечірнє розважальне шоу, де ведучий спілкується з цікавими йому людьми у неформальній обстановці.

«Чітке розуміння, що я хочу робити цей проєкт, зʼявилось першого січня 2023 року. Власне, як і назва та час, у який буде виходити шоу, — розповів Янович. — Мені здається, такого формату не вистачає українському YouTube. І якщо перші кілька місяців це були лише думки, то всередині квітня я чітко склав все докупи і вирішив запускатися».

На зйомки першого випуску запросили приблизно 70 глядачів, а щоб зробити проєкт особливим, відмінним від інших late night шоу, створили оригінальний дизайн.

Гостями прем’єрного епізоду вечірнього шоу «20:23» стали блогер та автор телеграм-каналу «Лачен пише» Ігор Лаченков та координаторка платформи United24 Ярослава Гресь.

Ярослава Гресь в студії нового ютуб-проєкту Євгена Яновича "20:23"

Як повідомили творці проєкту, саундтрек для шоу створив молодий креативний виконавець, зірка соцмереж thekomakoma.

«Місяць тому я вів благодійний онлайн-концерт thekomakoma. Ми із Сергієм (Сергій Сілаков — справжнє ім’я виконавця. — Прим.ред.) не були знайомі до цього, але вийшло камерно та трушно. Мене підкупила його космічність і соромʼязливість, — каже Женя Янович. — Готуючись до запуску шоу, я просто зустрівся з thekomakoma, і він сказав, що допоможе. Просто так. Без грошей і умов».

Нагадаємо, раніше Євгеній Янович був співведучим ютуб-проєкту «Подкаст-терапія» разом із Спартаком Субботою.

11 квітня онлайн-медіа «Свідомі» опублікувало розслідування психотерапевта Іллі Полудьонного про відомого експерта в галузі психології Спартака Субботу. Факти, які навів автор розслідування, свідчать, що Суббота нібито вдається до брехні, щоб вибудовувати і підтримувати імідж досвідченого фахівця-психотерапевта.

Після виходу розслідування Полудьонного про Спартака Субботу Янович повідомив у соцмережах, що залишає проєкт. Випуски «Подкаст-терапії» виходили на каналі Спартака. Артист додав, що не планує судитися з Субботою за спільний проєкт «Подкаст-терапія», бо йому «не хочеться мати нічого спільного» зі своїм колишнім колегою.

Фото: YouTube-проєкт «20:23»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY