detector.media
01.05.2023 14:25
У Києві попрощались із загиблим на фронті журналістом Олександром Бондаренком (ФОТО)
У Києві попрощались із загиблим на фронті журналістом Олександром Бондаренком (ФОТО)
Олександр служив добровольцем у теробороні ЗСУ і загинув біля Кремінної від пострілу снайпера. Раніше працював ведучим та журналістом на Першому національному, BBC, ТРК «Україна».

У Києві на Лісовому цвинтарі завершилась церемонія поховання журналіста, комунікаційника та військового-добровольця Олександра Бондаренка, який служив у 112-ій бригаді тероборони ЗСУ і загинув на фронті від пострілу снайпера.

Про це повідомляє Громадське радіо.

«Коли ми прощаємося з нашим героєм, ми маємо мати в нашому серці любов. Він загинув у бою як герой. І попри це Олександр продовжує служити в нашій 112-ій бригаді», — сказав на прощанні бригадний капелан ПЦУ отець Роман Глотов.

У Олександра залишились дружина та син.

Про загибель Олександра Бондаренка стало відомо 28 квітня. За інформацією начальника Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ полковника Богдана Сеника, Сашко служив у 112-ій бригаді тероборони, 244 батальйон. Загинув він від пострілу снайпера.

У журналістиці він починав працювати радіоведучим на FM-радіо в Луганську (за іншими даними — на Луганському кабельному телебаченні). У 2003—2004 роках працював на «Громадському радіо» в Києві, згодом — на Першому національному, де приблизно рік вів разом з колегою Максимом Драбком політичну програму «Точка зору». У 2007–2011 роках працював в Українській службі BBC, згодом — на ТРК «Україна», займався виробництвом новин.

Звідти пішов у сферу комунікацій, спершу працював у компанії PlusOne, а згодом — керівником спецпроєктів в агентстві стратегічних комунікацій та управління репутацією RMA (Reputation Management Agency).

З першого дня повномасштабного російського вторгнення перебував на фронті. Останній допис у соцмережах опублікував ще 11 вересня 2022 року: «Десь у лісах під Харковом. Висуваємося далі».

Олександр Бондаренко, за словами друзів, загинув минулого тижня під Кремінною на Луганщині.

Фото: Громадське радіо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY