detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
30.04.2023 15:29
Майже 700 брифінгів провели за рік у «Медіацентрі Україна — Укрінформ»
Майже 700 брифінгів провели за рік у «Медіацентрі Україна — Укрінформ»
Окрім цього, в пресцентрі за час існування проєкту зареєструвалося майже 1500 журналістів.

За рік існування проєкту в «Медіацентрі Україна — Укрінформ» відбулося приблизно 700 брифінгів та конференцій. Про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

«Рік тому ми запустили новий пресцентр: спільний інформаційний проект "Укрінформу" та медіацентру "Україна". Створили для представників медіа майданчик, який став дієвим інструментом у нашій спільній боротьбі на інформаційному фронті», — нагадав Ткаченко.

За його словами, за цей час там також відбулося понад 100 експертних панелей, дискусій та off-the-rec зустрічей. Окрім цього, у пресцентрі зареєструвалося майже 1500 журналістів.

«Але головне  — люди, які кожного дня докладають зусиль, щоб наша правда звучала якомога гучніше. Дякую всім, хто за цей рік показав, що інформація — наша сила і як ми можемо об'єднуватись та працювати на перемогу», — додав міністр.

Нагадаємо, у березні минулого року розпочав роботу «Медіацентр Україна», що має на меті допомогти іноземним медіа та журналістам висвітлювати російську агресію та війну РФ проти українського народу.

Уже 30 квітня 2022-го стартував спільний проєкт інформагентства Укрінформ та медіацентру «Україна». Представники ЗМІ отримали в центрі Києва ще один майданчик для роботи і проведення трансляцій.

Фото: Олександр Ткаченко/телеграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY