detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
30.04.2023 10:38
Загиблого на фронті журналіста та комунікаційника Олександра Бондаренка поховають 1 травня
Загиблого на фронті журналіста та комунікаційника Олександра Бондаренка поховають 1 травня
Церемонія прощання розпочнеться об 11 годині на Лісовому кладовищі у Києві й триватиме приблизно годину. Згодом відбудеться поминальний обід.

Із загиблим українським військовим, комунікаційником та колишнім журналістом Олександром Бондаренком попрощаються у понеділок, 1 травня, на Лісовому кладовищі в Києві. Про це пише «Українська правда» з посиланням на повідомлення його колеги, Василя Самохвалова, у фейсбуці.,

Як повідомив Самохвалов, церемонія прощання розпочнеться об 11 годині й триватиме приблизно годину. Зустріч планують біля центрального входу Лісового кладовища.

О 13 годині відбудеться поминальний обід.

«Приходьте всі, хто знав і любив Сашу, кількість місць ми передбачили», — написав колега загиблого.

Про загибель Олександра Бондаренка стало відомо 28 квітня. За інформацією начальника Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ полковника Богдана Сеника, Сашко служив у 112-ій бригаді тероборони, 244 батальйон. Загинув він від пострілу снайпера.

У журналістиці він починав працювати радіоведучим на FM-радіо в Луганську (за іншими даними — на Луганському кабельному телебаченні). У 2003—2004 роках працював на «Громадському радіо» в Києві, згодом — на Першому національному, де приблизно рік вів разом з колегою Максимом Драбком політичну програму «Точка зору». У 2007–2011 роках працював в Українській службі BBC, згодом — на ТРК «Україна», займався виробництвом новин.

Звідти пішов у сферу комунікацій, спершу працював у компанії PlusOne, а згодом — керівником спецпроєктів в агентстві стратегічних комунікацій та управління репутацією RMA (Reputation Management Agency).

Фото: RMA/фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY