detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
17.04.2023 15:43
Тарас Шевченко, що стає самураєм: Фільм «Безславні кріпаки» доступний на Takflix
Тарас Шевченко, що стає самураєм: Фільм «Безславні кріпаки» доступний на Takflix
Фільм можна переглянути онлайн в усьому світі з англійськими субтитрами.

Пригодницький фільм «Безславні кріпаки» про Тараса Шевченка став доступний в онлайн-кінотеатрі Takflix, повідомляє The Village.

Фільм можна переглянути в усьому світі з англійськими субтитрами за цим посиланням.

«Безславні кріпаки» – це альтернативна історія життя Тараса Шевченка. Дія фільму відбувається в 1844 році.

«Тікаючи від імператора Японії, самурай опиняється в полоні українського пана. Там він знайомиться з молодим Тарасом Шевченком, який хоче врятувати свою кохану від кріпацтва в іншому селі. Двоє героїв об’єднують зусилля, щоби звільнити себе й інших від кріпацтва», — ідеться в описі стрічки.

Режисер фільму Роман Перфільєв визначав жанр стрічки як історична фантастика. За його словами, фільм має три паралельні сюжетні лінії, які перегукуються одна з одною, і демонструє внутрішню трансформацію героя.

Роль Шевченка виконав актор Роман Луцький, на роль японського торговця опіумом запросили японського актора Гето Сана.

До постановки боїв залучили команду каскадерів, яка раніше працювала над сиквелом «300 спартанців». Стрічку знімали в Києві, Чигирині й Пирогові.

Саундтрек до «Безславних кріпаків» написав італійський композитор Даріо Веро. Соло-виконавицею стала голлівудська віолончелістка Тіна Гуо («Пірати Карибського моря», «Шерлок Холмс», «Диво-жінка»). Також у стрічці звучить український фанк 1970-х.

Нагадаємо, нещодавно на Takflix вийшла документальна стрічка «Життя на межі», яка охоплює весь період російсько-української війни від 2014 року до сьогоднішніх днів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY