detector.media
06.04.2023 15:24
Остапа Ступку відправили під нічний домашній арешт у справі про ДТП напідпитку
Остапа Ступку відправили під нічний домашній арешт у справі про ДТП напідпитку
Остап Ступка у залі суду: Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати.

У четвер, 6 квітня, Шевченківський районний суд Києва відправив під нічний домашній арешт актора Остапа Ступку у справі про ДТП, скоєну в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє «Суспільне».

ДТП сталася ввечері 4 квітня у Голосіївському районі Києва, Ступка перебуваючи за кермом напідпитку скоїв наїзд на інше авто, у якому перебував чоловік 1984 року народження. Потерпілий перебуває у лікарні з травмами різного ступеню тяжкості.

6 квітня підозрюваного звільнили у залі суду та оголосили про нічний домашній арешт до 5 червня включно. Ступка не має покидати дім з 22:00 по 06:00. Повну ухвалу суд оголосить 11 квітня.

«Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати. Зі свого боку я зобов’язуюсь надавати всіляку допомогу потерпілому: що стосується одужання, лікування і подальшого його життя. Тому я б хотів попросити вибачення», — сказав Ступка у залі суду після звільнення.

5 квітня Остапу Ступці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Фото: Суспільне

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY