detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
05.04.2023 20:40
Актору Остапу Ступці повідомили про підозру через спричинену ДТП напідпитку
Актору Остапу Ступці повідомили про підозру через спричинену ДТП напідпитку
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Актору Остапу Ступці, який в Києві потрапив у ДТП в стані алкогольного сп'яніння, оголосили підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху. Про це йдеться в повідомленні Київської міської прокуратури, а також столичної поліції. Інформацію також підтвердили джерела «УП» в правоохоронних органах.

Як зазначили в поліції, наразі потерпілий перебуває у лікарні з пораненнями різного ступеню тяжкості, а водія позашляховика затримали. Його помістять до ізолятору тимчасового тримання.

«Водія Range Rover, 1967 року народження, затримали на місці події. Прилад "Драгер" показав 1,62 проміле алкоголю в його крові. Наразі порушнику повідомлено про підозру та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Автомобіль, яким керував підозрюваний вилучено. Вирішується питання про арешт транспортного засобу», — поінформували в прокураторі.

Нагадаємо, що санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

У середу, 5 квітня, пресслужба поліції повідомила про ДТП, вчинену п'яним водієм на вулиці Федорова у Києві, без згадок імені винуватця аварії та постраждалого. За повідомленням правоохоронців, ДТП сталася приблизно о 23:15 у вівторок, 4 квітня.

Джерела ТСН та «Ліги» у поліції стверджують, що за кермом позашляховика був саме Остап Ступка.

У коментарі журналістам ТСН актор не підтвердив, але й не спростував, що потрапив в ДТП, проте відмовився від будь-яких коментарів. «Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати», — сказав Ступка.

Фото: Київська міська прокуратура

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY