detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
28.03.2023 15:03
«Українська правда» запустила новий формат для спілкування із читачами-членами Клубу УП
«Українська правда» запустила новий формат для спілкування із читачами-членами Клубу УП
Будучи членом Клубу УП, можна стати не лише глядачем майбутніх подій, але й їх співтворцем.

Інтернет-видання «Українська правда» повідомило, що запустило формат закритих дискусій, щоб розширити спілкування зі своєю аудиторією. Чинні члени Клубу УП тепер мають змогу дискутувати разом з експертами та модератором щодо заздалегідь оголошеної теми зустрічі, а також зможуть пропонувати свої теми для наступних дискусій.

Перша така закрита дискусія була присвячена одній з новітніх розробок штучного інтелекту — ChatGPT. До розмови у ролі експертів долучилися представники IT-сфери — Competence Manager в SoftServe В'ячеслав Колдовський та Ігор Соколов, Interim Head of Product and Strategy в Lety Shops. 

Разом з читачами вони говорили про те, як правильно ставити питання чатботу, яка ймовірність того, що такий та схожі інструменти почнуть витісняти людей з ринку праці та які види спеціалістів зʼявлятимуться натомість. Крім цього, айтівці поділилися своїм досвідом у використанні ChatGPT та розповіли, чому такий інструмент значно полегшує їм життя під час роботи. 

Нагадаємо, у червні 2020 року «Детектор медіа» повідомляв про те, що «Українська правда» запустила платний Клуб читачів.  

Також у січні 2023 року ми писали, що «Українська правда» почала виробляти токшоу на ютубі, а у лютому – запустила подкаст «Кавун і тютюн», в якому йдеться про те, що об’єднує українців та кримських татар. Крім цього, 10 березня на сайті «Українська правди» стартував третій сезон щотижневого подкасту «Культура всього» арткритика, публіциста й ведучого проєкту Костянтина Дорошенка. 

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY