detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
09.03.2023 12:49
У лавах СБУ на Волині викрили ще одну прихильницю окупантів
У лавах СБУ на Волині викрили ще одну прихильницю окупантів
Посадовиця регіонального підрозділу СБУ називала російське вторгнення «громадянським конфліктом», а масові вбивства у Бучі вважала «інсценуванням».

Головне управління внутрішньої безпеки СБУ спільно з Державним бюро розслідувань викрило на антиукраїнській діяльності посадовицю регіонального підрозділу Служби безпеки на Волині. Про це повідомили пресслужби СБУ та ДБР.

Підозрювана через месенджер надсилала повідомлення своїм знайомим та близьким родичам, в яких заперечувала російську агресію і називала російське вторгнення до України «внутрішнім громадянським конфліктом».

Також вона називала «інсценуваннями» масові вбивства і катування людей у Бучі та негативно реагувала на звільнення українських територій, у тому числі острова Зміїний.

На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили жінці про підозру за ч.3 ст.436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників, вчинене службовою особою).

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці викрили підполковницю управління Служби безпеки України в Рівненській області, яка виправдовувала війну Росії проти України та заперечувала збройну агресію РФ.

Фото: СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY